Met je voeten in de aarde
je handen in de verf
en de sterretjes in je ogen..

 

Wil je ontspannen kamperen of in een eigen huisje genieten van de natuur? Een groene camping waar kinderen met hun blote voeten in het water steentjes zoeken en kriebelbeestjes bekijken? Worden je kinderen blij van hutten bouwen en slootje springen?

Wij bieden deze plek. We organiseren regelmatig leuke activiteiten. Zo hebben we al eens onze mercedes geschilderd, zijn er regelmatig kampvuren met brooddeeg voor de kinderen en geven we meerdaagse workshops waarbij jij of je kinderen op creatieve en avontuurlijke manieren in beweging komen. Spelen met je lijf, je handen, je gevoel.

We bedenken regelmatig nieuwe verrassingen voor onze gasten, dus niet alles staat in de agenda, je zult het ontdekken als je hier bent.

Wil je onze agenda zien?

Lukas gaat schieten 640x480mei 2014 015 250x188

 

 

Camping op t Hogt 85 350x263Camping op t Hogt 155 350x263

Je bent van harte welkom!

Je kunt bij ons kamperen in je eigen tent of caravan, slapen in een blokhut of in één van onze kamers met heerlijk ontbijt.

Na een fietstocht, boek of tekenblok is er 's avonds kampvuur met een drankje en deeg aan een stok.

Kinderen vermaken zich op de trampoline of bij de paddenpoel. Ze bouwen een hut of leren hoe je met planten uit de omgeving je eigen heksensoep kunt maken. 

Dansen, theater maken, beeldhouwen, schilderen, pijlen schieten met je eigen gemaakte boog, Kunst maken met de natuur....

 

Of wil je misschien zelf een filmpje maken?

  

 

 hut bouwen 027 200x154

  Toen ik je vroeg of het mogelijk is dat mijn man en zoon op Theaterboerderij Op 't Hogt een eigen hut in elkaar konden timmeren was je reactie; "Natuurlijk!
= "Ik geloof dat op een plek als de onze waar je met je voeten in de aarde, met je handen in de verf en de sterretjes in je ogen je jezelf weer vindt als kind."=
En dat is gebleken. De hut werd fantastisch, waar ze zelfs in hebben overnacht! Dank voor de flexibiliteit!

Heel veel succes met jullie theaterboerderij.
Groet,

Karin van de Kerkhof, Frans en Mart Lenting