Met je voeten in de aarde
je handen in de verf
en de sterretjes in je ogen..

Sinds 2018 zijn we aangesloten bij Natuurkampeerterreinen. Het voelt als een goed passende jas. Onze idealen en visie over wat nou eigenlijk fijn recreëren is en hoe om te gaan met natuur en milieu komen naadloos overeen.

Met uitzicht op bloemenweide, beschut door rijkbloeiende struweelhagen kun je kamperen in één van onze twee boomgaarden. 

Er zijn volop speelmogelijkheden voor de kinderen. 

Op de camping is een sanitairgebouw met daarin ruim voldoende toiletten. Heerlijke warme douches (zonder muntjes), een familie douche, een kinderbad en wastafels. Je kunt afwassen in het voorportaal van het sanitairgebouw.

Eieren van eigen bodem zijn ook bij ons te krijgen.

Voor overige boodschappen kun je naar Sint Michielsgestel, Boxtel, Schijndel of Den Bosch toe gaan. Dit is 5 á 10 minuten rijden.

Het buitenzwembad van Sint Michielsgestel ligt op 10 minuten fietsen van de camping. Je kunt als je bij ons verblijft met korting naar het zwembad. Vraag naar het kortingskaartje.

juni 2013 027 640x480 april 2014 016 640x480 april 2014 017 640x480 

Prijzen voor overnachten op de mini-camping

De prijzen voor de mini-camping zijn volgens het groene boekje van natuurkampeerterreinen. Het is verplicht om een lidmaatschap te hebben, dit kost €15,95. Ga hiervoor naar: https://www.natuurkampeerterreinen.nl/word-natuurkampeerder/.

Aankomst en vertrek

Aankomst mogelijk vanaf 14 uur, vertrek voor 12 uur.

Bij eerder aankomen en later vertrekken wordt het bezoektarief gehanteerd, graag vooraf overleg als u eerder wil komen of later vertrekken.

Bezoek dient zich direct bij aankomst te melden en te betalen.

Dieren

Er zijn voldoende dieren aanwezig. Eigen meegebrachte huisdieren zijn niet toegestaan.

KLIK HIER OM TE BOEKEN

 

 

  

 

  

 voetbal avanti 029 150x200

 Dini Beekmans

18 juni

We zyn met 28 kinderen het weekend met de e jeugd van avanti wezen kamperen. een aanrader voor andere voetbalclubs zeer gastvry goede ruimte voor te voetballen lekker savonds by het kampvuur. ideaal voor scouting. ons en de kids is het zeer goed bevallen vooral het kampvuur met de speer met deeg maakte veel indruk, een aanrader! wy hebben al geboekt voor volgend jaar. els en richard bedankt voor de gezellige tyd. gr dini beekmans